pressmeddelande

minns en gång när jag åkte tåg mellan göteborg och malmö. satt i restaurangvagnen och snett framför mig satt en medelålders kvinna i kåt klänning och drack rödvin. hon hade fnasigt hår och solnedgången var i hela håret. jag ville jättegärna ha vin, men var bara femton. jag drack en pepsi. åh! det var sann lycka

i dag har jag vaknat…

räknade matte med johanna i går, satt med en uppgift i 4038 timmar som ingen av oss fattade, sedan knäckte denna professor da vinci-koden på t-banan hem. kom hem och rusade till j&b där jag mötte upp anna j, lisa m och babblade. bland annat om andenytt! anna ba “jag har andenytt!”. jag har inget andenytt, vilket jag är fullständigt tillfreds med. så rädd för andar, ni fattar inte. åkte till riche och satt där med drinkar tills allt blev pixlar. hörde jättebra musik från laroy och ville springa in där, verkligen SPRINGA IN. haha, så töntigt att springa. inte speciellt snyggt…

tanke: varför köper man inte bara en flaska i stället för hundra glas vin? en flaska och sugrör

4 Responses to “pressmeddelande”

 1. 1 en
  February 24th, 2011 at 19:28

  “och satt där med drinkar tills allt blev pixlar.” *relaterar*

 2. 2 karl
  February 24th, 2011 at 21:08

  “Tills allt blev pixlar” är en bra liknelse!!

 3. 3 fråga
  February 25th, 2011 at 14:09

  vadå tills allt blev pixlar? det är väl fler pixlar i bilder som är skarpa.

 4. 4 Jacqueline
  February 26th, 2011 at 13:06

  http://dedeprivat.blogg.se/

  Du kommer ÄLSKA denna. En kille som tror han har övernaturliga krafter och måste vara anonym p.g.a. alla kvinnor som annars följer efter honom. Han skriver “djupa kärlekstexter och revolutionärsromantik”. Han bor dessutom på “earthy”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80