affisch

undra vilken white trash-romantik jag gillar bäst. var den bör utspela sig? USA känns som ett avslutat kapitel. den svenska white trashen är ju av ren självbevarelsedrift svennig.. rockig stil, topp från lindex, bootcut och 3 för 1. viper room. ni vet, alla dessa slitna referenser. england känns inte heller rätt. inavlade vitplufsiga britter i spörtdressar; utan dem skulle iofs inte femman kunna visa dokumentärer. lervälling som anletsdrag och ungar. älskar att rucka begreppet med färger (det känns verkligen klass 5b) som brown trash, yellow trash, red trash… nu fick jag en snilleblixt: thai-trash. älska thai trash!!! typ bai-ling… och de där som kom hit och hälsade på, bråkiga barnen hos pedagogen etc

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80