no more champagne

de smäller raketer härom hörnet! underbart. jag har laddat hem en skärmsläckare med brasa. och för att förtydliga: nej, jag smslånar inte till hemmabio, är 35, snaggad och lätt heminredningsintresserad kille. jag tänker krypa ned framför brasan med en kopp deep black kaffe (alla mina adjektiv kommer från konsums hårfärgningshylla 2000-2001), sitta en minut och sörpla, sen: nä nu får det va nog!!!! varefter jag sätter mig framför internet och skriker!! jag kan ALDRIG “chilla”.

nåväl. guuuuud. jag har aldrig firat nyår i det stockholm tidigare. jag tänker mig stå vid slussen, jag måste stå där 00.00. därifrån ser man väl skansen? eller är jag helt efter nu? orkar inte dricka mer champagne, mina tänder ilar efter gårdagen bara jag andas genom munnen. jag har läst en skum avhandling som hävdade att mouth breathers får fattig ansiktsstruktur för att benvävnaden inte växer tillräckligt under puberteten. ser du ögonvitan under pupillen när du kollar rakt fram i en spegel är du illa ute! illa! annars läser jag tara, intresserar mig för tarot och bergskristall.

min eviga mingelakilles: jag blir marie picasso efter två sekunder: “ja, det känns väldigt kul att vara här och jag har haft jättetrevligt ikväll, jag vill tacka sl, min plånbok, vakten i dörren..”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80