drakar. string.

imorgon åker jag till sthlm. jag fattar inte vad man ska göra här? jag sitter bara och tittar dagarna i ända, så tråkigt. i går åkte jag, J och hälsade på gamla människor. JAG VILL ALDRIG BLI GAMMAL. sitta omgiven av en botanisk plastträdgård och ba “ja koller på boxning ja, fin brevsprättare ja har va?? ja har ont i höfta ja, det ska va lite påtår öuurhmm..” och så grått väder. så grått och gammalt, så dystra färger överallt.

vi var och åt i går på restaurang med plastblommor och mörkbetsade trälister. andra gäster: ett gäng kackelhöner som bara satt och höll med varandra (hatar det där tonfallet) och någon skrapfamilj som sparat ihop pengar för att gå på finrestaurang. avskyr när barn får följa med och får barnmenyer av olika slag “så öliver kan du ta köttbuller med lingön då för 45kr”. nu måste jag återgå till kaffet, fönstret och talgbollen som hänger i syrenbusken, undra om domherren besöker oss idag månntro? ja tittar på barnbarnets bilder och ja… penndragen vittnar om konstnärskap, det är inte bara jag som säger det inte. banne mig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80