självplågeri

alldeles nyss , innan jag gick på toaletten rev jag försikigt loss tre-fyra rutor toalettpapper ämnade för “tvåan” då min avföring alltid är fast. jag tog alltså inte med mig hela rullen toalettpapper utan “jag kan väl lika gärna riva loss lite, så den här rullen slipper stå där på toalettgolvet och skräpa ned. jag lämnar rullen i skrubben”. egentligen tänkte jag “GODE GUD!! bäst att jag lämnar toalettpappret i skrubben så att ingen kommer och stjäl den!!” vidare, efter att uträttat mina behov märker jag att det ändå fattas lite papper för att pynta det sista. jag ba “suck” så började jag rota omkring i papperskorgen på toaletten… so been there before. jag hittade en massa mysiga grejer där den här gången. man kan ju fråga sig om den där acetonluktande, hårda bollen sitter kvar bak i röva, man skulle ju kunna sälja den på blocket som julgranskula!!!? badbomb? jag orkar liksom inte ens känna efter. VARFÖR GÖR JAG SÅ HÄR MED MIG SJÄLV!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80