hatar att pissa

jag har varit konstant full sedan i fredags. snart kommer ansiktshuden påbörja sin flykt från okbenet. som vanligt, i går haltade jag fram gamla stan, när gör jag inte det? gucci är the place 2 be då det redan var fullt halv ett. jag skulle möta herr K där vilket visade sig vara en dålig ide. jag gick på lidl. 39 personer tafsade på mig när jag gick genom det där hamburgarosande schlagergölvet, men ja, jag hade kul. de hade gjort lounge i ett rum med beanbags och… medaljongtryck, suprise. jag letade i blindo efter “fondvägg”, neongrön disktrasa med dödskallar och ungdomlig pesto. älskar i alla fall att lidl (med eld i röva) tagit steget från solroser, guldmaskar, terracotta-vibe till typ min syrras vardagsrum 2004. jag kan i alla fall tänka mig att folk grisar ned mindre med tre skålar släta stenar framför sig. anledningen till att jag letade “i blindo” — det var nämligen ingenting jag bara skrev — var för att… jag blev så glad så jag blev BLIND!! ok, det var visst någonting jag bara skrev. jag brutalminglade lite, min nyvunna specialitet på piller och insåg att 1. det inte är populärt att kalla folk judar. men jag är långt ifrån den vandrande katastrof jag var för två år sedan, då varje kväll slutade med “SPAKR KXZCH CRZX” och folk ändå alltid artigt “ja eller hur” NU: torka bort allt blod i ansiktet!! usch, det bara rinner.

nu ska jag göra någonting som aldrig någonsin kommer vara det minsta roligt: pissa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80