svarta dolkars dag

vaknade av solen. insåg att jag inte alls visste vilken tid jag skulle till psykologen, antingen 13 eller 15. ringer receptionen 12 och den är naturligtvis obemannad pga. högtiden lunch. jag blir helt enkelt tvungen att åka dit 13.00 för att forska inför min c-uppsats “vilken tid”. insikten gör mig så arg att jag slår rätt in i väggen med knytnäven tills huden försvinner från knogarna. sedan kastar jag saker, “hoppar” (asså pissunge) och om jag kände denna ilska i en galleria och någon kom fram och ville “snacka” skulle jag ta personens äckliga huvud och köra in det i en ruta. tänk, det kommer en hotfull/gränslös alkis och säger “bröböröö”. gud, skulle nog kunna döda den då. allt slutar med att jag skriker “och va fan glor DU på?” till ett glas vatten som står på diskbänken.

det var tydligen kl 16, dvs mitt i natten. sitta där och surra med nån kaffe

i dag är det alla hjärtans dag, därför dricker jag mitt kaffe ur en mugg med rosa-röda hjärtor på!

haha hjärtor???

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80