onsdag

strykte (strök) min skjorta, mina byxor och drack ett glas wine (hur kan människor lämna hemmet utan välstrukna kläder?). sedan åkte jag hem till anna j och åt middag. vi gick på rodeofesten och en kille blev väldigt förnärmad i kön till baren av att andra människor nuddade den. man ba.. asså bryr mig inte om jag så skulle råka sätta på dig i denna fucking trängsel – det är en trång bar. jag blev inte så full på ett glas wine och en öl så jag köpte… några drinkar. åkte hem med tunnelbanan och lyssnade på music och drack resorbée i månljuset. tog bordssalt och hällde ned i min kupade hand med face wash. drog av hela fejan, sköljde och drog ytterligare några drag med nytvättad, torr frottehandduk. tänk om man tittade ned i handduken så låg hela fejan där, härligt det vore. men där låg bara någonting där som liknade det man rycker av limpan och slänger till fåglarna? ikväll ska jag på nåt annat event. asså man festar rhett mycket nu, men men. huvudsaken är att man inte dör?

följande saker irriterar mig:

– den där filmen som heter pippa-någonting, tänker ALDRIG se den

– fikabröd. inte direkt så att man svimmar och vill kyssa brödet pga. att det är så gott. vad gör man sedan med sånt bröd? ser framför mig brunhåriga på “uni” (som de kallar det) som sitter och mumsar på nån otäck längd

– sporter där riskerna är stora att göra illa sig, som att cykla i terräng!!! skrattar jättemycket åt tanken på att valfri person man känner har detta stora intresse: att cykla i terräng

– den här dansen: slänga med armarna som någon död docka så jag blir träffad, varpå jag dessutom blir utblängd för att jag inte “släpper loss” eller “tar ur pinnen ur röven”. ex-the-fucking-cuse-me, men den här pinnen kommer stanna kvar i röven tills jag dör

följande saker gör mig glad:

– apelsiner! så gott att ta en iskall apelsin, skära upp den i den gyllene fyran och suga i sig klyftorna

– böcker! det är faktiskt kul att läsa och om man inte tycker det blir man trött i sängen

6 Responses to “onsdag”

 1. 1 Anonymous
  February 10th, 2011 at 21:32

  hahah pippa lee nånting…den är faktiskt extremt störande

 2. 2 hanna
  February 10th, 2011 at 23:15

  heheh strykte.

 3. 3 RRR
  February 11th, 2011 at 10:56

  vet inte hur man stavar???

 4. 4 hanna
  February 11th, 2011 at 11:04

  huvudsaken är att man inte dör! :D

 5. 5 karl
  February 11th, 2011 at 11:45

  Har du nåt boktips kanske?

 6. 6 Adam
  February 11th, 2011 at 11:53

  Detta är det bästa du skrivit!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80