god natt

det värsta jag vet är att pissa

tycker det är sinnessjukt tråkigt! gjorde det nyss och somnade typ av tristess.

tittar på rälsen i taket jag borrade upp för panelgardinerna. tittar på det svarta avtrycket efter en skosula som jag en gång i vrede slängde i väggen. ser sofföverdraget jag köpte, julgardinerna som inte tagits ned, krukor utan växter i fönstret. det gör så ont att se det.

jag gick på stan i dag och gick in på hemtex. ville jag ha någonting från den lumpboden? nä! hur kunde jag handla där när jag var 19! en annan affär jag gillade när jag var 19: lagerhaus. asså, ok. hittade en snygg, orange ljuslykta där för 2 år sedan men skulle inte direkt gifta mig med den affären enbart av den anledningen.

trodde jag såg en ande nyss i takhöjd nyss men det var bara en vit skjorta, en galge och skuggor. fy vad obehagligt med jättelånga andar :(

3 Responses to “god natt”

 1. 1 Tommie
  February 1st, 2011 at 11:54

  gud jag kommer ihåg när jag hamnade i “bolagret”-psykos en gång och försökte inreda hela hemmet med skit därifrån, fattar ej vad som hände!!! varade i ca ett halvår

 2. 2 L
  February 9th, 2011 at 20:04

  Vem hatar inte att kissa!!! Det suger ju och är inte alls skönt som alla säger. Känner mig smutsig när jag har kissat.

 3. 3 L
  February 9th, 2011 at 20:04

  ps. Vill man ha det skönt kan man gå och runka.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80