mitt vilda liv som modell

haha ok, lite recap då. i fredags, mötte upp anna j och gick på fest hos mashrin. drack sparkling wine som hette “fuck me”. åkte därefter till berns, var där 2 minuter och sedan åkte jag och anna j till terassen. jag, aka. crazy bitch kom med idén: “vi röker inne!!!” samtidigt som chatroulette var på, samtidigt som vi sjöng singstar och drack ur den andra cavan som hette typ brut eller nåt… sånt namn. på lördag hade staffan fest. jag drack en magnumflaska chapel hill.

…..

vaknade på söndag och ville skjuta mig i huvudet. asså det finns inga ord.

i dag har jag haft introduktionsföreläsning i filosofi, minns typ ingenting av den… det kommer dock vara så sköööööönt att bara ha föreläsningar 3 ggr i veckan. då kan jag avsätta mer tid för mina hobbies: fitness, dieter och tanning.

nu ska jag tänka på vetandet, sedan uppsöka min agentur life models för nya pressbilder. har tydligen börjat röka igen?

One Response to “mitt vilda liv som modell”

  1. 1 444
    January 17th, 2011 at 15:42

    ursäkta men måste; angående idiotnamn- people you may know Lotta Leon Vilde Wahl

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80