välkommen

drömmar är sjukt falska! man vet ju inte i drömmen att man drömmer, förutom var ca 5:e dröm då jag blir medveten och utforskar drömvärlden. nyss, när jag var på väg ned för en backe i drömmen märkte jag att backens lutning inte alls överensstämde med vad jag såg med ögonen. jag förflyttades i höjd med kroppen men synen följde inte med. då visste den här lilla detektiven att allt var en dröm! haha, ibland när jag har djupa filosofiska funderingar brukar jag trycka ned mig med tanken: “ta det lugnt nu, lilla professorn…”

så välkomnar jag ytterligare ett nytt år med att… se 100 år ut i ansiktet!!!!!!!!!!!!! kollar nämligen i skrivande stund in i spegeln hej då

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80