himlens strand

nu har jag sett uppdrag gransking om köttgrejen. så smart att använda en bad cop och good cop som får stå till svars för köttfifflet, liksom, vem litar man på? gubben som fattas fiolerna och pratar som. ronny sandal. skriver. eller på han som får två sekunder teve och ba klämmer in: “asså det har varit väldigt få fall av matförgiftning ändå, det är inte mycket kött som säljs, mycket kastas tyvärr bort”?

jag kommer fortsätta handla på ica då det är den enda affär som finns i min förort. så jobbar förstås bara en massa modeller OB där på söndagar!! kommer man in där 09:30 en söndag kommer man precis insläntrandes efter en wide eyed-cocaine-godess som hunnit ligga halvdöd över matvarubandet i fem minuter med en flaska dom perignon i näven: “jag ska bara byta om”. älskar mitt partyica!!

nu ska jag tänka på imorgon.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80