lena anthem

hej alla kåta rövar att tömma i.

jag satt och stirrade ut i internet, denna stora nätvärld och då slog det mig: jag måste ha cola och cigaretter. jag går ut i snövädret och väl i kassan på seven eleven låter jag som nån busig flickunge när jag ska kommunicera med betjänten. blir rädd för alla dessa killar…

tänk alla sommarens fester!!!! hiiihihihihih *häxans ljud*

va ska jag skriva? jo, jag ska läsa filosofi i vår! har redan djupa funderingar, t.ex:

– hur många… fluger finns det i världen?
– vad händer i alla städer egentligen?

en gång när jag var 5 år och på banken såg jag en jätteliten unge som precis börjat gå. den kollade på mig och då stampade jag hårt i golvet med en snöig stövel. haha, jag försökte skrämma den. tänk om jag gjorde så på klubben?? haha så fuuuuuult med trolldansen där man stampar som om det vore myrer fulla golvet

nu ska jag försöka spela en fucking mazurka av chopin. love that bitch

3 Responses to “lena anthem”

 1. 1 Hilda
  December 17th, 2010 at 10:46

  Filosofi är najs. Blir det flumfilosofi eller logiska formler? Dvs, ska du läsa på sh eller su?

 2. 2 RRR
  December 17th, 2010 at 14:39

  jag ska läsa på su! teoretisk filosofi

 3. 3 sexigt@hotmale.com
  December 18th, 2010 at 08:54

  haha åhh, stampa

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80