xmas

jag har försökt sova med ögonbindel och öronproppar mest hela dagen. jag gick och lade mig 14.00 och har ömsom vridigt mig i plågor, ömsom svettats ut olika saker i täcket sedan dess. lakanen luktar gammal samekåta. djurskinn. datorfläkten spinner, ljudet studsar fram och tillbaka i sömnen som ett ZZZ. jag hatar verkligen datorfläkt. imorgon: prov!

julafton är för mig som att lägga en kringla i nån snöhög. eller att flyga fram på isbanan med pinnbenen då det regnat och asfaltsgången är överisad, halka in en röd barnspark som min mamma snickrat, eller mer: fastna i röd barnspark med jackan och börja rycka lös.. halka omkull, ligga kvar på backen och ba “ja..”. det värsta är att det inte bara är en barnspark som står där utan en mellanstor spark och en större modell framför. en sparkfamilj: det är nästan så man börjar rycka och fräsa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80