karen

jag gick på bacchi i går and I tell you, torgetbögar overload, män i frack och medaljonger på väggarna, lila/gröna ljus och typ helrör. det kändes som att jag var i malibu. på dansgolvet hittade jag A som hade hittat en ryss!! jag ba “nu har du anledning att fira!!”! inredningen tillät varken vindbyxetyg eller tanktops, fönade djur på huvudet, västar eller löst hängande slipsar… UNDERBART. jag kommer bosätta mig där. så stod jag 1cm från ett utav mina span och sa rätt ut till K ba “kolla där står han, visst är han snygg”, med ett tonfall som att jag visade upp min nya klocka!! *blir deppremerad* han lär ju ha hört. men så fortskred kvällen och till slut stod jag på huvudet inne på jävla äckel-max och körde upp sugrör i röva eller vad man nu gör på max halv fem på morgonen, hoppade på nattbussen vid kungsan och kom hem till en lägenhet med tacky ljusslingor i varenda vrå, lila, gröna, ni vet, från IKEA för 12kr. annars brukar jag från min sedvanliga plats på bussen skönja skansen uppifrån katarinavägen men nu var allting svartaste svart. idag vaknade jag tio, tog fem atarax och andades tyst, långsamt under täcket tills jag blev ett med sömnen. nu måste jag gurgla saltvatten, mitt svalg är en sanitär oangelägenhet.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80