Day 17 – Your favorite memory

jag har många! bland annat ett bra minne från uppsala hundra år sedan, när jag var full i mitt studentrum en onsdag och låg i 3 timmar och lyssnade på min nya mp3-spelare. det kom nya bra låtar man kunde “tänka” till hela tiden. ett annat bra minne är från lågstadiet. jag gick i trean och det var vinter. på fredagar brukade jag alltid gå till min farmor efter skolan där jag länsade hennes skafferi, i vilket det ALLTID låg en ask viol, en ask “palle kuling” och ytterligare en äcklig tablettask. haha, just det. den tredje asken hette “emser” och jag tänkte att emser var någon kärring min farmor kände? tabletterna såg ut som emsers rosa pärlor hon hade hängandes runt sin lotionkletiga, bruna hals. varenda helg inleddes med att jag öppnade en ask VIOL och… hällde ner alla tabletterna i käften. ungefär som dagens fredagar som inleds med en rundtur på systemet, där en ny variant av dryck inhandlas som sedan hälls ned… innan jag bokar en taxi och åker ut på stan.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80