scents of summer

jag har köpt saker till badkaret för 800kr! jag kommer dock inte njuta av doft och lödder. det kommer det vita badkaret göra! jag har en självuppoffrande läggning ;)

jag är så trött på den där äckliga palmolive med hudfärgad “hatt” som står på badkarskanten och glor. duschcremen väcker minnen av nån gubbe jag sög i tonåren som hade tvättat sig med den, samt påminner mig om alla gånger jag duschade i somras och hade för mycket kropp att tvätta. då var en liten smakprovsflaska från KISSA eller motsvarande högst opassande, en sådan hade räckt till vänster arm. nu för tiden räcker duschprodukterna i 100 år, vilket är trist. jag tröttar fort på badcremer eftersom de efter några användningar hunnit förknippas med dåliga tankar i badet och utlöser därför ångest när jag känner deras falska dofter igen. en gång  badade jag med en dyr vän som senare tillskrevs epitetet “dyr men full av virus” eftersom jag kort efter badet fick en inflammation i övre luftvägarna. en annan doft, honey whatever, användes till att hetstvätta kroppen samma dag som jag levde i föreställningen om att “det var en demon här”. gud. tänk om jag är sjuk i huvudet??? jag vill ha ett doftbibliotek med olika små förpackningar som tar slut snabbt!!! då kan man handla nya!!!!

intressen/hobbies: handla på stan

One Response to “scents of summer”

  1. 1 mallorca-babe
    November 30th, 2010 at 19:59

    har du provat såna där små tvålar som man får på hotell? såna borde ju vara optimala för dig! min sambo snor såna från jobbet med märket face. as it turns out så luktar de asäckligt. men ändå, principen?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80