Day 15 – Your dreams

härom natten drömde jag, förbered er äcklig info nu.. att jag tuggade på ett tuggummi med jättemånga nagelskärvor i som spretade mot tungan. en skärva lossnade ur tuggmmit och jag svalde den och började hosta. annars, vad jag “drömmer om”? att jag en dag kommer bli rik och erkänd och att slippa leva med denna känsla av tomhet, tristess och förtvivlan. ingenting mer. vill bara känna någonting ANNAT.

4 Responses to “Day 15 – Your dreams”

 1. 1 m
  November 28th, 2010 at 19:54

  på högstadiet köpte jag en chokladboll i skolcaféterian. elever turades om att baka och sälja fika. jag tog en tugga och kände ett lite för tungt motstånd. det var som att jag hade en bit tyg i munnen. jag tog ut tygbiten och såg att det var ett sånt där äckligt tygaktigt plåster. helt vidrigt. ännu vidrigare blev det när jag insåg att plåstret måste ha trillat av camillas vårtiga händer då hon geggade runt i smör och havregryn. hon brukade nämligen sätta plåster på fingrarna för att dölja vårtorna.

  en sak jag undrar lite över. tycker din psykolog att det är ok att du dricker så mycket som du verkar göra? min satte värsta ultimatumet “om den här terapin ska leda någonstans så får du sluta dricka dig berusad och börja undersöka vem du egentligen är”. jag ba *tomhet, tristess, förtvivlan*

 2. 2 RRR
  November 29th, 2010 at 21:26

  assååååååååååå

  ….. fy f*n va äckligt!!! hahahaha

  min psykolog frågar mig om jag tycker det är ett problem att jag dricker mycket, varpå jag svarar “nej” och sedan pratar vi om nåt annat. dock att det egentligen är ett problem, men jag vill inte riktigt va ärlig mot henne eftersom drinken e så god :D :D

 3. 3 m
  December 1st, 2010 at 16:27

  hur kan hon tro på dig? min psykolog kan va så himla sträng. en riktig old-school psykodynamiker. *svett och gråt*

 4. 4 Joan
  December 4th, 2010 at 21:36

  Mina värsta grejer är hud, hår och naglar. Ett tag jobbade jag på ett boende där en man sparade sina avklippta naglar i en plastlåda som stod på matbordet; döden.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80