Day 11 – Your siblings

jag har 2 blonda syrror som båda är mellan 13 och 15 år äldre än mig. de bodde inte hemma under större delen av min uppväxt så jag har ingen riktig syrr-kontakt med dem. de har ca 4 barn tillsammans. alltså, inte med varandra utan om man slår ihop deras separata barn. det känns som att båda gillar dipp. den ena är mer vild än den andra, extremt grov i munnen och älskar killar, msn osv. den andra är mer kontrollerad och älskar att inreda, träna… den mer kontrollerade sade så här en gång: “morsans tamponger är så jävla stora att pupp-stråna följer med när man drar ut dom!!!” haha dööööör, så typiskt. jag är en kul blandning av båda goda drickor!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80