killing you

grattis till mig! jag har gått ned 9 kg sedan tacomiddagen hemma hos beverlylesley då jag ställde mig på hennes våg och FÖRFASADES över det svarta paret siffror som bemötte min skräckslagna blick med ett hånfullt leende. jag har ej haft fungerande våg hemma förrän nu. jag har 8 kg kvar, sedan är jag “där”, dvs i himmelriket eftersom jag vid det laget dött av undernäring :D. haha nä. jag är tillbaka vid år 2008, tillbaka i singelkroppen, tillbaka i singelvikten. det här är min rutin:

– springa 5km 3 ggr i veckan. mån, ons och fre samt göra armhävningar. blir alltid uppspelt när jag får vara full efter joggingturen på ons och fre. alkohol är dessutom den perfekta drycken för figuren

haha. förresten, vet ni, jag hittade en gång ett fitnesschema från när jag var 12 där jag hade nedtecknat min dagliga träningsrutin. där stod det bland annat “15min karatemix”. asså jag dööööööööööööööööör. offerstatus: hög

– äta mindre än 1000 kcal/dag

– strunta i att läsa om fitness, dieter sån skit

människor som aldrig lyckas bli fit gör följande fel:

– läser en massa jävla tidningar om fitness och intresserar sig för näringslära

– forskar om “dieter” i 100 år..

– köper träningskläder

allt ovan är omvägar. man ska bara göra. varsågod för viktig info. it all comes down to this, man ska inte va och smeka på nån ful gardin utan bara rycka ned skiten så hela “pinnen” ramlar ned i golvet med en skräll. då är det värsta över, dvs ljudet av pinnen som ramlar. sedan är det bara att köra.

gud vad intelligent man låter ibland asså

4 Responses to “killing you”

 1. 1 R
  November 22nd, 2010 at 19:17

  Tack för tipsen. har gjort precis samma snedsteg som de ovan. alltså börjat6 noja när jag gått ner 5 kg på en vecka eftersom jag enbart ätit 200 kcal per dag och sen fått för mig att gå ner på ett hälsosamt sätt och äta 1500 kcal ist samt 80 g fett per dag. var ca ett årsedan sedan jag började med det och väger fortfarande lika mycket. orkar ej vara “sund” eller “hälsosam” vill bara bli skinny måste hålla mig under 1000 kcal per dag eftersom jag har överskott på ca 5000 på helgen.

 2. 2 Joan
  November 22nd, 2010 at 20:17

  Tack för viktig info.

 3. 3 Lalle
  November 23rd, 2010 at 06:32

  du får krydda tacon lite extra nästa gång så kommer det nog att ske ögonaböj

 4. 4 esther linnea
  November 23rd, 2010 at 14:47

  ska rycka ner “pinnen” just idag

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80