Day 08 – A moment

ok. jag var på min första date med min pv och vi gick på reisen, jag hade trench och fick en vas champagne i entren. min pvs ålder vid det här tillfället motsvarande min vikt uttryckt i siffror. det var mars, vintern var borta, stockholm var svart och blött och jag hade precis börjat röka igen. det var säkert torsdag och jag hade föreläsning på jmk dagen efter kl 10.30. jag bodde under den här tiden ute i förorten så jag hade ibland ombyte i väskan när det var event efter skolan. jag tyckte det var “spännande” med releasefester och en gång på ett galleri trodde jag att man skulle visa leg där bag in boxarna stod uppradade… asså. men men,  jag drack upp champagnen och vi gick till någon rockklubb(?) där alla han kände var. de sa hela tiden att vi passade ihop och klockan blev till sist 03.00 varpå de spelade toto – I won’t hold you back. då gick vi därifrån eftersom man skjuter upp den låten så långt man bara orkar, men den kommer alltid till slut. vi gick mot spybar men alldeles vid korsningen birger jarlsgatan kungsgatan ville han kyssa mig och det var rödljus som speglades i asfalten eftersom det hade regnat. vi kysser varandra och en ÄCKLIG TURIST KOMMER. OCH. VILL TA. EN. BILD. han får ta sin bild??? om detta hade hänt i dag hade jag…. spontant…… mördat den. gud vad arg jag blir när jag tänker på det här. VAD RÄTTFÄRDIGAR DET???????? att man e snygg. jo tack, men utöver det menar jag? sedan åkte väl vi hem till honom och sov. dagen därpå åkte jag till jmk helt avtrubbad och sedan mådde jag fruktansvärt ända tills vi sågs igen, vilket ca var på kvällen samma dag.

……………………

If I had another chance tonight

I’d try to tell you that the things we had were right

Time can erase the love we shared

But it gives me time to realize just how much you cared

3 Responses to “Day 08 – A moment”

 1. 1 hanna
  November 19th, 2010 at 16:30

  åh det var fint

 2. 2 Jacqueline
  November 20th, 2010 at 13:54

  JAG DÖR. Att det kommer en turist och vill fota er…. Det är too much. Kom spott ur min mun när jag häftigt slängde huvudet bakåt och skrattade.
  Där står ni och ba “mmm romance” så ser en hämmad turist er och tänker “omg, sex-freaks, två män som kysser varandra offentligt, måste fota”. Att han FÅR göra det också…. asså jag orkar inte. Exakt hur var stämningen mellan dig och din framtida PV efteråt?! Hur kände ni?!

 3. 3 RRR
  November 20th, 2010 at 15:22

  I KNOW, det sjuka med mänskligheten. stämningen var ca “blev jag just våldtagen nu?” eller motsvarande

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80