Day 06 – Your day

jag ska berätta om tisdag. min tråkiga dag började på måndag, kl 21.00, då jag vaknade efter att sovit i 16 timmar. jag var i kompenserande läge eftersom jag alltid sover extremt lite på helgerna, omkring 3h/natt. på festlösa vardagar när kroppen inte får nikotin är det ca lika illa. på natten mot måndag rökte jag dock 2 rhetts och svimmade sedan ner i sängen. jag vaknade och gick ut på min joggingtur 23:30. mötte 1 person som rökte och då tänkte jag: “här kommer jag och springer men i går rökte jag…”. hihi. lite bus på kvällskvisten med människor man möter ;) väl hemma satte jag mig framför datan, åt nudlar med lök och tomat. sedan satt jag där, framför datan till klockan 11 då jag begav mig till skolan. en tant i hissen sade “fan va gott du luktar!!”. det var vera wang uppblandat med min egna doft. vad hemskt om man hade äcklig kroppsdoft, det är ju den killarna präglas på??  jag rafsade i ansiket i skolan och massor med vitt ramlade ner i knät. jag måste/vill gnugga av “extraansiktet” med stålborste nu.  för er intresserade kan jag berätta att extraansiktet inte är det falska ansiktet man har ute på stan mot betjänter och svikare, utan lagret av död hud som ligger och väntar på just Dig i fejan :D jag nhoppade (nätshoppade) lite under föreläsningen och sedan kollade jag upp mitt tentaresultat. fick 89% på statistiktentan. 1% från A…….. så sur. åkte mot city från campus med en buss i novemberskymningen och gick på myrornas där det var fest för äldre. i provhytten kom en kärring och ryckte upp skynket. hade stor lust att sparka kärringen i ansiktet så den skulle flyga ur hytten men nöjde mig med “va fa…”. sedan gick jag hemåt och handlade nåt skit i galleriorna man rör sig emellan för att komma hem till sin lägenhet här i city. nu ska jag laga en sallad bestående av blad. kul liv. men ok, här kommer några festtips:

– ha alltid med tuggummi, andedräkten som uppstår efter man sugit på en citron är inte att leka med. men det är jag

– när du känner dig yr, köp en torr cider.. gud vad många minnen man har till stockholmscidern cidrae eller va fan den ehter

– håll nere all kommunikation med mobile

– säg “använd mig som dipp” i baren. fick inte säga detta men man får gratis drinkar då (klassisk vip sthlm-info…)

2 Responses to “Day 06 – Your day”

 1. 1 :@
  November 16th, 2010 at 21:37

  varför har du bytt design? suck -.-

 2. 2 VK
  November 16th, 2010 at 22:07

  Här kommer en sjukt tråkig kommentar från min sida.
  Skriver omtenta i grundläggande statistik för ekonomer nästa torsdag… Så hur FAN lyckades du med 89%????????????????????????????????????????????

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80