Day 03 – Your parents

min mamma kommer från finland och jobbar på ett sågverk. har aldrig fattat vad hon gör där, om hon sågar med såg eller om hon bestämmer över alla som sågar? hon har gett mig höga kindben och hög iq samt en massa saker i trä som hon byggde under min uppväxt. hon byggde till och med trappan i huset jag växte upp i? hahaha. min pappa jobbade med politik (kommunalt) och inom LO/abf. han dog när jag var 11 i leukemi och det förtjänade han. om helvetet finns kommer han brinna där och om helvetet fryser till is kommer jag se till att det fortsätter brinna. det var hans förtjänst att min syster tog livet av sig när hon var 27. hon var blond och bar alltid pälsar pga. frossa (anorexic). det är hans röst som skriker att mina kindben inte är tillräckligt höga och att jag aldrig förtjänar någonting eftersom jag är ful och borde älska svarta insekter som går sönder bara man blåser på dem? han gav mig all sin skuld. han hemsöker mig från andra sidan och viskar saker när det skymmer. en gång tyckte jag mig se honom stå uppe på ett tak och glo och då blev jag så rädd att jag var på väg att svimma :D

5 Responses to “Day 03 – Your parents”

 1. 1 klingsglasz ohoh
  November 14th, 2010 at 01:24

  men vad fan, din jävla festamysamailare. sanningshalten i dina ord, va? var SERIÖS, BABBELmaja. ohssorry :|

 2. 2 M
  November 14th, 2010 at 10:20

  Klingsglasz du satte ord på mina tankar

 3. 3 villig_tjej
  November 14th, 2010 at 18:49

  jag älskar dig d vet du

 4. 4 J
  November 15th, 2010 at 13:15

  klingsglasz+M: men era jävla cpn, gå och häng er

 5. 5 Limpan
  November 25th, 2010 at 08:58

  Äntligen!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80