snoppaholic

idag har jag varit ut på långfärd. jag åkte ut ända till till jakobsberg och åt middag med en dear old friend. innan jag satte mig på pendeltåget hade jag handlat som ett djur. bl a köpt några kilo nya kläder och en ny burberryparfym. jag hatar alla parfymer som inte är burberry. jag hade en hel underarm kassar och försökte tränga mig fram på perrongen med en 711kaffemugg. ba *leker nonchalant när jag egentligen vet hur snygg jag är med alla kassar och kaffemuggen* jag fick, tack vare all ansträngning en massa uppmuntrande blickar. jag lyssnade på babydoll med hole medan jag sköt fram hakan och försökte se ut som ett riktigt vilddjur från djungeln. det fungerade inte, allt faller alltid på att jag är gracil. snacka om att det finns nasty shit på pendeltåget mot kungsängen. häxor som sitter med kitteln och väser, rövare som skräms med knivar och inavlade människor med ryggsäckar!! alkoholister med sår!! jag hoppade av med gråten i halsen och sprang hela vägen till restaurang “ondura” eller “ölla” där timmar spenderades med en aldrig sinande ström kaffe i koppen (med guldbrodyr). förortsinteriör: gula väggar, bord och stolar i mörkt trä. det spelar ingen roll vart du än i stockholm dig vänder. men ja. det var trevligt!!! nu ska jag prova kläder, sätta upp julstjärnan och pynta!! som min farmor alltid sa: “nu ska vi pynta arslet på ungjäveln!!”

ok. hon sa inte ungjäveln.

jag kom att tänka på en hemsk händelse som utspelade sig för snart ett år sedan då jag otippat nog en kväll befann mig på ett ställe för medelålders människor. då menar jag heterosexuella medelålders människor. jag märkte det först efter ett tag. ba hrmmm… är det sminkbrudarna på åhlens som har after work här eller får man ett 3in1-täckstift gratis i entren??? så överblickade jag det manliga klientelet. liksom när de försökt bleka den ynka lilla hårtuss de har kvar på huvudet och lindat in halsen i läderremmar… rosa pannor, fotbollströjor, hårvax… jag ba “JAG ÄR I ENGLAND!!” antingen det eller.. så hörde jag hur ett liveband började spela. då förstod jag.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80