nadine

jag älskar filmer om isolerade människor, som kämpar för överlevnad, instängda. ni vet, outside threat blabla, the end of the world. mmm. jag såg the mist alldeles nyss på crappy TS, den var precis på det sättet. så var det nån i bion som sa “he made it” i slutet. haha. stephen king är ju mästare på att skriva om freaks. jag älskar tex pestens tid. jag har läst två böcker i mitt liv: pestens tid och da vinci koden. pestens tid är helt underbar. filmatiseringen (made for tv) där nadines hår blir mer grått för varje avsnitt är ju helt… vem kom på det? står det ens i boken? can’t remember. efter att ha åkt genom öknen till las vegas på en rosa vespa har hon i alla fall vitt hår och är sunless tanning-orange i ansiktet… samtidigt som hon är gravid med djävulens barn. underbart. djävulen har alltså här en smileypin på jackan, långt hår och stora pupiller (har sett några på götgatan som ser ut som honom). till slut är soppan mer nasty än sunset beach efter stackars caitlin blev utbytt. jag hade alla 8 avsnitt på band och när mina kusiner kom och hälsade på så tvingade jag dem att se hela serien! sen efter 12 timmar, efter timslånga kisspauser så ba “nu gör vi det igen!!!” när de åkte sjunde dagen så viskade de sinsemellan “hit åker vi aldrig mer igen”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80