forget the past, have a blast

denna helg…

vaknar på söndag med explosioner av ångest i mellangärdet som sedan sköljer över mig som vågor över en strandkant. ligger vid strandkanten hela dagen och stranden är kall och livlös eftersom det är vinter. självhatet=enormt. försöker öppna en bok och hatar den, försöker kolla på teve som alltid är ca hur tråkigt som helst och det är bara dokumentärer om kräldjur där. sedan går jag ut och springer, men orkar bara halva sträckan innan jag måste stanna upp. röven känns slapp när jag känner på den i hissen, på väg upp till min våning. lårmusklerna är för små och det luktar ruttet ur munnen :D. i spegeln, ja… där finns det där trollet från mulholland drive. sedan tar jag ett iskallt glas vatten. dricker bara 2 klunkar och sedan säger jag “fy fan vad äckligt vatten är..” och häller ut det. söndagar är deT VäRsTA jaG VeT. här är monstret från mulholland drive:

nu ska jag börja skriva en hemtenta. skolan är deT VäRsTA jaG VeT. ni vet såna clubscener i slowmotion där alla är modeller och dansar sexigt. vill att ca hela mitt fucking liv ska va så :(

One Response to “forget the past, have a blast”

  1. 1 gilliolilliolon
    November 11th, 2010 at 16:56

    alltså det där monstret är typ mitt värsta läskiga-film-minne !!!! höll på svimma när det hoppade fram. mitt på ljusa dagen!! så himla illa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80