ungar

jag vaknade alldeles nyss och vet inte alls vad jag ska äta. jag har inte ätit på flera dagar så det kommer bli gott!!! funderar på att först vingla till ica, köpa en burk bearnaisesås och sen köpa en gigantisk vesuvio, skära ut små bitar och döppa!!! ÅÅÖHÄÖG *gurgel*

nu kom J hem så jag fick hoppa från soffan till sängen för att klä på mig..

i går. de här pillren gör att jag bara utav att lukta på öl blir full.

rörörörör

ska vi festa!! i går räknade jag matte på tunnelbanan, kunde inte hålla mig. jag älskar matematik. mycket roligare än t ex svenska. vad gjorde man på svenskan? läste en massa äckelböcker, tittade på gamla dammiga svt-teaterpjäser. varför har jag liksom lurat mig själv att jag “tyckte om svenska B”. runskrift? dikter? isildur? uppsala högar?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80