här kommer vilda dockan

jag minns alla normalbegåvade som var utklädda till pippi och hur de alltid skulle säga “pippis alla namn”. de kom ihåg ca 2 st……. blir så arg när jag tänker på det här. det absurda var att de slumpmässigt bara “jag e pippi karamela rull… va hettere nu..”.. man ba mmm, jag fatta att du hette så första gången du försökte, om man säger… sedan hade alla hemsk trollsminkning med gröna prickar i ansiktet. gud vad rädd jag var för den pippi med gröna i stället för rosa prickar i ansiktet!! den var sämre, lite smutsig och vild. gröna tuschprickar i ansiktet, kort kjol och kåta ögon. pippa långlång. urk, visst är tanken på en degenererad, vidrig version av en människa hemsk? tänk om man själv hade en dubbelgångare som betedde sig som hela övre barken tagits bort. om man hittade den i skogen och den var alldeles trasig och bara låg där och sprattlade? som att väggarna bara rämnat. hur kan man göra så mot sig själv! jag skulle bara springa i motsatt riktning

jag hade tenty i dag och sedan gick jag på burger king för att “fira”. jag satte mig på en barstol med väskan nere på golvet. under ca hela måltiden tänkte jag:  “nu kommer nån och sparkar till väskan, nu kommer nån och sparkar till väskan”. jag fick ingen ro i kroppen. kom på att om ngn skulle sparka till väskan och säga “FÖRLÅT! det var inte meningen” skulle jag slå den och säga “DET VA MENINGEN :D”

nu ska jag bli rhett wined

7 Responses to “här kommer vilda dockan”

 1. 1 Alison
  November 4th, 2010 at 19:41

  Jag skulle krossa skallen på den innan jag sprang åt motsatt håll

 2. 2 Klitoria
  November 5th, 2010 at 11:12

  Asså vad läser du för böcker? Du borde skriva en så köper ja!

 3. 3 Amanda
  November 5th, 2010 at 14:25

  Så himla jobbigt att läsa dina inlägg på jobbet, nyss var jag tvungen att springa in ett rum med min lilla Loka Päron och bita mig i näven, allt för att med mitt skratt inte avslöja att jag inte sitter med Excel. Puss!

 4. 4 jag som ej har ett liv på lördagar
  November 5th, 2010 at 23:37

  wohoooo! ny…sånhär bloggsak *eh*

 5. 5 :@
  November 6th, 2010 at 12:00

  asså snygg header!!!

 6. 6 Yohanna
  November 11th, 2010 at 12:23

  som motorsågsmassakern-djuret…*ryser*

 7. 7 Olga
  November 14th, 2010 at 08:57

  http://www.anglating.se/?gclid=CO3jyMj3n6UCFcOIDgodBFnxHQ
  Handla nu och få ängeln Vilda Vilma på köpet, hon är 13 cm hög.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80