uppdatering

hej alla med xider!

skrev statistiktenta i dag och var färdig när d va 3 timmar kvar :D

sedan åkte jag hem, sov, knäckte en xider och tog en rhett. en grej jag brukar göra på fredagar är att ta med min mp3spelare under cigarettens heliga sju minuter. jobbigt bara när man blir tvungen att shuffla en halv cigg innan en bra smoke-song kommer. en bra smoke-song är tillräckligt lugn för att nära djupa funderingar om livet, men samtidigt är tillräckligt vild så man inte somnar med ciggen. hur skulle det se ut? så kommer grannen så sitter man kletig i ansiktet av gammal moisturizer och sover med en sju centimeter lång askpelare mellan sina “falska” läppar

nä, nu ska jag ta ett bad

One Response to “uppdatering”

  1. 1 eben
    October 24th, 2010 at 10:09

    Haha åh! Jag brukade också försöka sätta en extra guldkant på ciggstunden med lite musik, jag hade en hel spellista med låtar som passade att röka till. Sen bytte jag dator och den försvann. Men det går inte en dag utan att jag önskar att den fanns kvar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80