jacuzzi? – nej, de gör jag inte

gick utanför porten för att mötas av grått väder. som om den sjunde himlahäxan rullat ett garnnystan dränkt i aska över himlavalvet, som en gåva till skogsfolket som skålar i trollsav när vädret är grått. ååh, jag fick mytologisk feeling nu. however, utanför porten står, till min förfäran, en grävmaskin med svängande skopa. blev så arg eftersom jag inte kan släppa tanken på att råka få skopan i huvudet!! frustade och gick förbi med huvudet svängandes som en höna. jag hör en vanlig “killröst” från någon som säkert var där i samband med idéen om att gräva och den säger “nåt skit”. jag är vid det här laget så arg att jag inte kan hålla mig från att säga “NÄÄ DU”. haha? så var sagan slut.

3 Responses to “jacuzzi? – nej, de gör jag inte”

 1. 1 eh?
  October 21st, 2010 at 07:40

  undrar om det är du som har gruppen tjejer i allmänhet på facebook

 2. 2 anonymen
  October 22nd, 2010 at 23:58

  älskar dig

 3. 3 anonymen
  October 22nd, 2010 at 23:59

  eller förlåt kanske en överdrift full

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80