äter 1 apelsin till frukost nu

hej alla bisexuella!

jag sprang min löprunda mitt i natten. det var ca 89% obehagligt! jag ger mig av och når som vanligt en lång asfaltsväg efter ca 10 min. marken är alldeles hård och jag är utmattad som en subba på syra. jag springer om en tant med torr färglös buske på skallen och fortsätter sedan ca 2 min, varpå gatljusen plötsligt släcks! det finns bara mörker omkring mig och det rasslar från buskarna. blir så jävla rädd att jag dör och tittar efter tanten men ser ingenting. det kanske var hennes fälla? jag skriker “helvete”, bereder mig på anfall och går ner i cigarette-position som jag kallar min stil när jag slåss. sedan tänds ljusen igen och jag står framför tanten. hon onanerar… nä…. men ändå pinsamt att jag stod mitt i hennes blickfång med böjda armar, i skyddsposition? vände om och sprang hem!!

gud.

provocerande när typ punkare gifter sig och har inslag av sån stil på bröllopsdagen? tycker ej kyrkan borde va “öppen för alla”.

2 Responses to “äter 1 apelsin till frukost nu”

  1. 1 Joan
    October 13th, 2010 at 16:13

    Hej!

  2. 2 dör
    October 17th, 2010 at 23:11

    “sedan tänds ljusen igen och jag står framför tanten. hon onanerar… nä….”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80