smoke a rhett is ganska lätt, när d e gott

har skrivit en liten litteraturstudie med 1803 vackra ord sedan kl. 21:00 och är färdig nu! Sedan matade jag in den i lix som säger”Textens läsbarhetsindex är 91″.

tänk om jag lämnade den i min lärares fack med en post-it: “hej! här kommer mitt arbete ps. jag satte en liten personlig prägel på arbetet!”. så har jag:

1. skrivit en novell. bara det. en lång kärleksnovell om livets storhet… skörhet… höö….?? som inleds med typ “cevrila virar den tjocka halsduken flera varv runt halsen och beger sig ut i vinternatten. berusad till hälften av vin och sång, till andra hälften berusad av kärlek till saltet. saltet i hans säd”

2. gjort en litteraturstudie med titeln: “vinet, cigaretterna och de ändlösa partynätterna”

3. gjort en fullgott fördjupningsarbete men som personlig prägel lämnat pussläppar över alla sidor. hahahaa då vore man sjuk asså

livet är som en kalldusch efter en kul fucking helg. jag sa även det till min pv pga. frustrationen som uppstod för 14 timmar sedan då känslan av att närma sig böckerna och datorn var jämförbar med känslan efter man duschat och ska lämna varma duschen för att “torka”.inte konstigt att jag försökte krypa tillbaka in i mammas fitt.. när jag va liten.

en sak som är problematisk: att unga pratar om “sång och dans”

3 Responses to “smoke a rhett is ganska lätt, när d e gott”

 1. 1 sanna
  October 11th, 2010 at 11:28

  Du är nog fan den roligaste jag vet. Efter att ha läst dig dagligen i ett par år, så är jag fortfarande aldrig beredd på vad du klämmer ur dig. Finns ingen annan blogg jag skrattar rakt ut när jag läser. Helt jävla underbart! Sluta aldrig! Skriv en bok!

 2. 2 anonymen
  October 11th, 2010 at 22:20

  Instämmer!!

 3. 3 eh?
  October 12th, 2010 at 11:13

  Ja vafan skriv en bok.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80