knöddla

hey fuckers!

vilket helvete jag lever i just nu. betjänten på akademicerbokhandels ba “jag kan hjälpa dig…!” varpå min första tanke är: “NEJ. ingen kan hjälpa mig, jag är förlorad”.i går gick det upp för mig att min litteraturstudie ska vara inlämnad på måndag. har skrivit väldigt många sidor, i 12 pt – arial transparent. i går 23:00 gick det upp för mig att jag var tvungen att läsa 6 artiklar inför dagens seminarium. tog en joggingtur, lekte att en våldtäktsman jagade mig med rep och sånt… jag skulle även besvara frågor till vardera artikel. jag brände skivor kl. 03.00 eftersom jag och rebba ska spela skivor på pr-byrå ikväll. jag besvarade dock alla frågor och somnade därefter ca 09.00, klev upp 10:30 och åkte till skolan där det var “avslappnad stämning”. det var ju “kul” när jag förberett show. och här kommer spännande information: när jag skulle prata luktade det kaffeandedräkt med ett lätt sting av någonting ruttet ur munnen :D

och det här med att människor anses smarta om de besitter detaljkunskaper i linje med “den genomsnittliga vikten för ett löv är…”. hate 2 break it 2 u men…

har börjat prenumerera på dn igen. jag har insett att det är på söndagar den är som mest tidskrävande och störig. sverigehäften som ramlar ur etc. på tisdagar är den perfekt, nästan lika smal som svenskan.

nu ska jag ta en powernap!

PS. det va nån sjuk som bakade bullar som kallades “knedlik” när jag var liten!!! kom på det nu DS.

3 Responses to “knöddla”

 1. 1 anonym tyvärr
  October 6th, 2010 at 21:03

  jag är så glad att din blogg finns!!!!

 2. 2 :@
  October 7th, 2010 at 11:07

  jag med. hemskt: jag drömde att du slutade blogga inatt, vaknade blöt av svett. gör aldrig det!!!!

 3. 3 jävla snobb
  October 7th, 2010 at 11:19

  jag med!!!!!!!!
  “en lanterna på det stormiga hav som utgör mitt liv”

  skoja

  men glad på ricko!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80