hej alla sexiga med mobil

vaknade 10:30 av mobilen och var livrädd för andar pga. dröm om rutor. det var symbolen för ruter i kortleken som förföljde mig i drömmen. slog på teven och somnade om. vaknade en timma innan eftermiddagsföreläsningen. rusade ned till bussen satte mig på ett säte bredvid en unge, tänk om folk trodde jag hängde med den? den här perioden av livet är så hemsk! jag är ej vuxen. jag tillhör den ålderskategori jag ville kn… när jag var ca 14, men none the fucking wiser. bara mindre plastiska frontallober, med en större arsenal av falska leenden och fyra olika droger i min lilla LV-väska… haha not. tänk om detta blev en SKRÄCKBLOGG om mitt liv causally släntrandes ned i fördärvet! nåväl jag sprang runt karlberg för att få knullvillig fotbollsbollröv. jag lekte att jag var med i en polisfilm där jag spelade karaktären i mysdress och mössa som joggade på morgonen i vinterdimman, mitt namn var katta. väl hemma efter joggingturen som varade ca 25 min började aktiviteten ta fart här i lägenheten. när jag sitter och skriver på bloggdatorn hör jag hur en låt börjar spelas………….. högt. från stereon. den stationära datorn hade på eget initiativ gått ur vänteläge och tryckt på ett youtubeklipp i webbläsaren. jag skrek LÄMNA MIG I FRED!!! och tog en rhett…. (just one rhett for the moments u can’t handle) och sedan satte jag mig här. well, det känns ändå tryggt här. jag känner mig glad!!!!

nu ska vi se…

One Response to “hej alla sexiga med mobil”

  1. 1 Olga
    October 5th, 2010 at 11:32

    Läste “LÄNKA MIG IFRED!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80