curera sig med xider

hej! jag har skapat en ny kategori som heter “sex o sånt” där jag sparar inlä… närå.

jag höll inne gas i dag medan jag satt och pissade på skoltoaletten. jag har en princip: jag släpper ut gasen när p-värdet för att någon ska höra är < 0,0001. i dag händer detta: jag vänder på huvudet och ser en gigantisk spindel på väggen alldeles intill mig………. tror ni gasen stannade inne då eller. när jag sedan går ut från tolaletten står ett schysst gäng offer där och trakasserar mig.. nåväl. deras problem, mina… game… haha gud vad fult om man sade så. jag föreläser ibland och därför kan jag meddela att jag antagligen kommer hålla i kursen festkunskap 7,5p på stockholms universitet. det är en sommarkurs. tänk hur jag iförd laurens kläder äntrar sal d315, 08:30 en måndag och möts av ett gäng partysugna vildänglar. 1 person ser dock helt vilsen ut och har gråbrunt hår. när jag öppnar första vinaren säger den “jag trodde den här kursen handlade om festande i ett historiskt-socialt-strukturellt-kulturellt perspektiv, jag är nykterist!”. då säger jag (dvs lauren): “mmm… synd, men om du har klagomål får du ta upp det med skolledningen. det kanske kommer vara svårt att hitta någon som tror dig… när du inte har ett endaste alibi”. *kollar mig omkring och möter allas festsugna sminkade blickar* sedan sätter jag på kate ryans skiva… så har jag med klackskor som alla kan prova, sedan lägger vi oss i badet och röker där… ok *spårar* hahaha. asssssså.

vet ni dock, kul info. jag ska äntligen få sömntabletter utskrivna! då kan jag sova hela natten i stället för att ligga med mina insidor dränkta i kortisol med puls på 145 och lyssna till andevärldens viskningar.

6 Responses to “curera sig med xider”

 1. 1 carro
  September 10th, 2010 at 21:15

  hahah den kursen skulle jag vilja gå ! ;)

 2. 2 Joan
  September 11th, 2010 at 16:41

  Hade 1,4 på högskoleprovet och 1,0 i promille. Är jag antagen?

 3. 3 hej
  September 11th, 2010 at 19:51

  aa men snälla.
  att ha undervisning i fest är lika självklart som att vissa betalar för att gå ut på krogen med ett par f.d. nördar för att lära sig att ragga (hej, CR).

 4. 4 Mats Strandberg
  September 13th, 2010 at 14:25

  Jag har gett dig nåt slags bloggpris, kolla hära:
  http://matsstrandberg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-13-2010.html

 5. 5 RRR
  September 16th, 2010 at 22:24

  åh vad snällt! tack så mycket!

 6. 6 nati
  September 13th, 2010 at 20:05

  grym kurs. continue

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80