scener i livet

drama jag älskar: det oväntade. t.ex. någon sitter och läser på en parkbänk för att sedan bli IHJÄLSKJUTEN!!! eller: någon går i affär, handlar och skrattar. plötsligt hörs ett vrål och sekunden senare kommer en gubbe med yxa springandes mot den som handlar *ler*

den här scenen gillar jag 50/50 (fitty fitty som man kan säga): en person skämtar, personen den interagerar med skrattar. skrattet utbyts mot skrik (eller “fastnar i halsen” om man recenserar film) då den elaka som till en början skämtat börjar “göra illa”. jag känner dock ett visst obehag vid tanken på den scenen. sveket blir ju större om man skrattat från början. varsågod för info.

gud… gillar ej när gamla klär upp sig för att gå till banken. tänkte på det i går… ville säga: “näe… fy fan. den här kavajen e för ful. det blir inga pengar för dig i dag gubbe…..”. vad sjukt att känna vördnad inför en bank. det är ett sånt ställe där kåta civilekonomer med hårvax sitter och svettas bak i röven

ville säga så här till en bankbetjänt som var elak: “du har så DUMMA ögon”

2 Responses to “scener i livet”

  1. 1 Joan
    September 4th, 2010 at 00:21

    Asså, jag önskar så mycket att du var en blogg som satt i mitt vardagsrum och vinade. Jag skulle kunna fråga dig olika frågor o så skulle vi skåla för varje svar, oavsett tillförlitlighet, relevans osv.. du saknas mig.

  2. 2 RRR
    September 5th, 2010 at 03:46

    det vore fab! dock

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80