ghost bitch

sitter här och nördar. skrev t.ex. nyss ut ett dokument från datan på skrivaren. har börjat läsa höstens kurslitteratur…… ingen kommentar, har läst om den hermeneutiska spiralen ca 4 ggr tidigare. orkar not.. om ni undrar hur det går med andarna fick jag påhälsning häromdagen. jag satt och, pardon my french, sket på toaletten efter att badat. helt fel ordning. att uträtta ärenden på toaletten efter man badat är som att smutsa ned någonting litet och försvarslöst. men men. satt där och plötsligt ser jag att badvattnet börjar skvalpa fram och tillbaka, ungefär som att det blåste upp till storm i badkaret! jag började rysa men behöll fattningen och tog ett glas wine. sedan känner jag av en närvaro hela kvällen… ett täckstift, ni vet den där dildon från isadora som heter 3 in 1 true beige, ramlade ned och rullade omkring i badrummet när jag stod i köket. jag har alltid varit medial och ärvt förmågan av min mormor. skoja. skulle aldrig, men känner hur det börjar utvecklas i fel riktning i den här lägenheten. svarta krafter som lägger en mask av dynga och aska i deras kyliga, transparanta ursäkt till feja försöker rycka ned mig i springan. de spottar syra som jag gör när jag är full. åååh nu vill jag ha katter här. tänk att sova med 9 katter i sängen! en tanty min farmor kände brukade sova med “en räv” i sängen.. hahaha offer.. undra om hon tog rävsvansen och drog den i fitt..

nu ska jag göra följande

1. laga tacos

2. sätta på det okända

3. äta en tacobåt samtidigt som jag tittar

4. läsa i känsliga rummet på familjeliv

19. bli full

2 Responses to “ghost bitch”

  1. 1 urk
    August 12th, 2010 at 11:30

    alltså ang. att “nörda”… folk som tror att de är “nördiga” är inte det, det ordet har blivit så sjukt fult! att vara en nörd är typ egentligen att vara jävligt entusiastisk över nåt, t ex gå runt som ett jävla ufo utklädd på Star Trek-filmer, vilket kanske låter lame men är fett därför att man inte behöver tycka att saker är “okej” utan man kan istället bli exalterad och det är ju.. kul att vara exalterad…

  2. 2 Råttan
    August 12th, 2010 at 14:46

    ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DIG!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80