andar, reikihealing, bergskristall

har inte kunnat sova i natt, det är energier som stör mig om nätterna. kan nästan se hur de försöker materialisera vid sängkanten. det är viktigt att jag ej ger dem mer av min energi nu. annars har jag druckit kolsyrat piss i ca 40 dagar känns det som och rökt alla cigaretter i hela världen, gått ut och blivit omkringbuttad i pulserande floddeltan av utrymme. man går inte ens själv utan flyter fram över golven som en osalig ande. skulle skämta med mig själv och skrev så här på en avlägsen främlings wall utan att posta: “tjeeena din rockiga sköning!”. HAHAHAHA asså, tänk om man kunde dö av skam.

2 Responses to “andar, reikihealing, bergskristall”

  1. 1 trasdockan
    August 10th, 2010 at 14:28

    då skulle jag gjort det ca i söndags. dock att jag älskar smset du skickade

  2. 2 louise
    August 10th, 2010 at 20:47

    såg idag tre par dansa lindy hopp i ett köpcenter och hör ett barn säga “mamma, det är show” trodde att jag hade hamnat i din dröm typ.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80