kn…

hej alla kåta! vet inte vad jag ska skriva här. men jag hade 1 nykter dag igår, torsdag. den dagen brukar ändå vara spännande om somrarna. typ att man går till kåken och står där med en skinny bitch och hatar sig själv. har levt i villfarelsen att jag har instabila relationer till människor. det har jag ju verkligen inte! jag är en konstant. dock att jag är en extrem borderline bitch i relationen till min pv. eller kanske mer sadist. det enda jag bär är självcentrering, men asså inte ens det längre. orka bry sig om sig själv när det finns en massa andra att bry sig om. min pv är dock borta i 3 dagar, så jag har FF!!!!! jag tror dock att andarna kommer och försöker åka in i mig nu… min lärare i 4an ba “nu har du ‘forskat’ om spöken 8 gånger i rad, välj nåt annat”. jag ba “drömmar då”. den: “men det är också spöken” *gick till dinosauriehyllan* mitt förakt mot dinosaurier har förankring där. hatar verkligen dinosaurier. så trååååååååkiga djur. minns också att ca 98% av min klass skrev av faktaböckerna i stället för att göra om texten. asså… brukar tänka på det när jag ska sova och blir stel som en pinne. ikväll har jag suttit med en flaska cava i annas kolonilott, sen berns, men jag gick hem och spydde upp sjögräs. åt nån wok 16.00 som ligger i badkaret nu.. whatever… nu öppnar sig himlen och sväljer mig

One Response to “kn…”

  1. 1 linnea
    August 7th, 2010 at 11:44

    “trasdockan”.. dör

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80