hej

jag har gjort lite häx här hemma. bl a kokat vitlök och blandat med honung, druckit med matteboken framför mig. just nu sitter jag här och smeker min amulett jag har kring halsen. ett gammalt halssmycke jag fått av farmor *not*. någon som minns när det var så trendigt att ha tantberlock? jag blir sur bara jag tänker på det. eller när människor smälter ned sina smycken och gör nya smycken som de smälter ned och gör en vacker delfinring i gyllene bernstensbroderad guldfolierad liksom TA DET LUNGT MÄNNISKA. så går JAG av alla människor på piller som verkar dämpande på det centrala nervsystemet? åååh! jag måste berätta mer.. jag har riggat en spegel bakom sänggaveln som kommer förverkliga mina drömmar. jag kom på det där med spegeln själv!! hahaha, det var eget “häxeri”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80