sommaren i fitty

ska nu försöka minnas vad jag gjort den senaste tiden, för min egen skull. jag går bakåt i tiden:

i går, mån: nykter, kollar på blade runner. älskar den. i slutet ba.. all those moments will be lost in time, like tears in the rain.

sön: nykter, sjuk. trodde jag skulle bli besatt av en demon igen och var på väg att förlora mig själv. orkade ej det just då

lör: satt på jolly roger, tippy eller nåt i den stilen. malin rappade och ba “all the girls are going up, they’re gonna get 2 heaven. all the guys are going down, they’re gonna meet the devil”. sen berns där jag blev vidrigt full. sedan efterfest med rebecka, nike och eva b hos david till kl. 11.30…. eva b rökte en cigg i sömnen. sedan åkte jag buss hem och typ ramlade på nån unge som stod utanför bussen?

fre: förfest, berns och.. sen privatfest där jag berättar om hela mitt liv för en människa jag aldrig sett förut.

tors: jag, malin och min pv satt på marie laveau. jag drack: ett glas vitt wine tack, en drink med ginger ale tack, en skinny bitch tack, en cider tack. malin hittade 4 fluger i sitt whiskeyglas. sedan gick vi till f12 där vi satt i trappen och babblade. jag och min pv gick vidare till spy där vi började bråka om pengar. han hade lånat av mig hela kvällen, ca 600kr. redde ut det medelst våld

ons: jag och linnéa går på natten och dansar tryckare till nothing compares 2 u. sedan festar vi vidare hos mig hela natten. det ösregnade i 7 sekunder

tis: måste bli full känner jag och köper lite wine, åker till aspudden där en massa subber sitter och röker. jag och linnéa går till… riche där vi sitter och skrattar med min pv. åker hem till mig när de stänger och sitter och röker, snackar, lyssnar på music osv.

mån: nykter som fan. bråkar väl med min pv eller nåt

sön: nykter och blir övertygad om att en ande hemsöker mig och vill in i mig???

2 Responses to “sommaren i fitty”

  1. 1 skilda i ett vattenfall
    July 27th, 2010 at 19:58

    drömde om den här bloggen inatt. hade trott att det var häftig “äkta” människa som hade den, men det var en utvecklingsstörd tolvårig kille som bara var ironisk.

  2. 2 .
    July 27th, 2010 at 21:24

    alltså, jag älskar dig. vill ha dina barn

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80