vilda

hej alla med internet hemma!
har haft 1 nykter dag. den var i går och jag tillbringade dagen förkyld framför teven med pissljummet vatten i ett glas. jag drack sällan ur glaset. tittade på aliens från 1986. älskar den filmen!!! har sett den ca 25 ggr och blivit lika skrämd ca alla de gångerna. varför heter det vilda bär? är smultron vilda bär? jag tycker blåbär och lingon är betydligt vildare, om man utgår från smaken. förstår dock att vildhet definieras utifrån vilka bär som slår rot i det vilda, dvs såna bär man får över hela jävla landet om man försöker så själv i nån prydlig liten rektangel, livet ska bara va tråkigt hela tiden va. jag är dock vild. nanne är vild, hon har ju döpt sin show till det. en dag händer någonting som absolut inte får hända: jag får bröstcancer. tänk om en vild person vore en sådan som uppfostrats av vildar och därför har fult pojkhår som ser ut att heta “amadeus” och smutsig solbränna. gillar inte filmer på det temat. har 0 empati inför “vargungar”. har empati för trasiga affärer, bussar och liknande. jaja, vad ska man säga. ha en skön måndag fuckers.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80