shrink….ing

uuuuh psykoterapi när psykologen sitter helt tyst när man kommer in och väntar på att man ska börja “snacka”. det värsta jag vet. förstå hur jobbigt det var med den stämning som infann sig jag gick till en nyutexad ung, snygg psykolog som satt där och skrevade. då blir det inte psykologstämning utan kåt stämning. älska alla kuratorer jag gått till, så himla service minded. men det sjuka när man inser att nej, du vet inte mer om mig själv än vad jag gör. asså, det finns inga hemligheter, inga omedvetna motiv. man vet redan om dem om man är besatt i sig själv. så himla artigt av mig att gå till en psykolog. jag sitter där servil och bara ser till att det blir skön feststämning. vill ge min psykolog en drink eller nåt. ba sitta där och sätta på nån skön låt, dra ner ett bloss.. tror inte jag är i en överföringsneuros nu. men känner att det är kutym att känna skam inför sina omedvetet medvetna motiv. jag gör typ inte det. när jag var destruktiv, text book definition, dvs låg med mäniskor jag placerade negativa belopp i. dvs skulder, var just syftet att skämmas. när man ligger med en skuld känner man skam. jag gjorde det ca alla gånger. gick hem i februari med kli av halsen pga. all sperma som forsat ned där. avskydde dem ändå för att de fick mig att skämmas. har ngn bild av mig som totalt oförmögen att agera på min omgivning. allt handlar inte om mig. måste förstå det. det här samhället forsar dagligen genom mig, ingen är autonom. men jag vill gärna se mig själv som fullständigt opåverkad och samtidigt fullständigt overksam. mina ideal kommer från within….. asså ofta de gör det. förlåt för novellen, men ska ta ett bloss nu.

4 Responses to “shrink….ing”

 1. 1 djup tjej
  July 13th, 2010 at 09:51

  gillar verkligen dina “noveller”! ett annat sätt att säga: känner igen mig väldigt mycket i det du skriver, typ. känner alltid för att länka till min pv och ba “typ såhär är jag med, get used to it”

  och det där med att det inte finns omedvetna motiv är typ så jävla RÄTT!

 2. 2 leila
  July 13th, 2010 at 20:14

  <3 dock

 3. 3 m
  July 15th, 2010 at 17:24

  ja guuud jag avskyr de första minuterna hos psykodynamikern. hon sitter där tyst och stirrar besvärat, på mig, ut i rummet, på mig. JAG sitter där och flackar besvärat med blicken. försöker alltid dra till med nåt lättsamt, men det funkar inte. måste först bli illröd alternativt börja gråta en stund, SEN kan vi börja prata som vanligt.

  detta händer alltså VARJE gång. och efter gråten ägnar vi självklart en stund åt att prata om VARFÖR jag gråter.

  av skam, har vi kommit fram till.

 4. […] skulle låna ut mig massa pengar och sen skulle jag kunna betala tillbaka det i natura, precis som henne, min förebild. Haha, nä förlåt, men hon är så rolig, spottar ut massa oväntade saker. I […]

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80