dancing queen on crystal meth

gud, den här kvalmiga kvällen, dricker iskall rosé som smakar mörk jord. drömmen vore om det fanns en lite “sexig strand” i stockholm, där man slapp lekande barn etc. klippor är ganska farligt, naket och smutsigt, garanterat barnfritt. vore det inte extremt sjukt att beskrivas som “sexig” av någon. jag känner det ändå. om någon skulle säga det till mig skulle jag ba “asså du e helt fel ute nu…” gud vad jag är stressad. jag måste hinna 1. äta mat. 2. dricka en liter sandrya. så mycket saker händer på sommaren, man är full och skrattar hela tiden. tänk hur mycket man egentligen skrattar på sommaren jämfört med under t.ex. hösten, då suckar man i stället. vet ni vad. det är en jävla killfest tvärs över gatan. en blond kille med svarta glasögon sitter och skrevar med uppknäppt skjorta, samtidigt som den läser en bok. en annan man går omkring och dammsuger med en extrem kåthet i blick. två män står och målar en vägg vit i lägenheten bredvid, iförda små, horiga shorts. en har en dyr klocka, den andra är otränad. det går upp för mig nu att jag sitter i deras blickfång med vidöppen morgonrock och lyssnar på……….. I like it rough med lady gaga.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80