“en skinny bitch tack”

herregud, var glosoppan god. fråga riktad till samtliga i kronobergsparken, i dag mellan 1200-1600. bara det blir lite varmt ska människor förfasas över bar hud, ni undrar kanske vad jag solar i. jag solar i solskyddsfaktor och en ministring. är nu brun som ms grönvall. haha, apropå nanne vild tänker jag på den gången jag var besatt i tanken att klä ut mig till nanne och gå omkring i nåt köpcentrum och skoja med ungar, dvs gläfsa, vicka på huvudet och dela ut autografer. gud vad falsk jag vore om jag gjorde det. tjena ungar, ni ser väl vem det är!!! krama ungarna. sen rycka av håret, paltorna och trycka ut det mest avskyvärda häxskratt drypandes av syra du någonsin hört. jag har försökt handla “kläder” i dag. hittade ca ingenting. önskar att jag hade en walk out closet, dvs en garderob man kunde gå ut ur och hamna i narnia! asså inte. föreställ er mig vara en sån som “älskar att nörda en helkväll med tolkyns böcker framför att supa och bråka ute på stan! *sätt in en bild på fittunge i bamsetröja med armarna i kors*”. nej, men jag vill ha fina kläder. för 4 år sedan på ace hade jag på mig följande plagg: vita shorts med ett bälte i guld, marinblå kavaj och linne. hånet jag fick utstå av alla 12 åringar. jag tyckte det var det absolut snyggaste jag någonsin haft. jag har ca 0,00000111 poäng i smak.

en gång på typ stadsmissionen utspelade sig följande konversation mellan min pv och en betjänt

– har du hittat nåt då

– näe, inte riktigt men det finns mycket fint här

– … du menar kläder eller *kåt blick*

man ba………. näe, menade alla sexiga som jobbar här *so obviously not true*

5 Responses to ““en skinny bitch tack””

 1. 1 Roger
  July 3rd, 2010 at 21:37

  Hahaha. walk-out-closet! Classic!

 2. 2 03:25
  July 4th, 2010 at 01:26

  alltså jag har hela tiden trott att du var kille men jag börjar bli så himla förvirrad nu :(

 3. 3 "Förvirrad"...
  July 4th, 2010 at 15:15

  men suck! kan alla läsare som lämnat ovanstående och dylika kommentarer ba skärpa sig och typ, växa up? läs Nio till fem istället eller nåt.

 4. 4 Mussi
  July 6th, 2010 at 16:30

  asså. jag skulle vilja ha dig som husdjur. typ hamster.

 5. 5 Mårten
  July 20th, 2010 at 23:41

  ja visst är det förvirrande när man inte kan könsbestämma nån!? man ba ska jag skratta me eller döma? är det här beteendet charmigt eller vidrigt? man vet inte! *språnger huvet*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80