hej

haha, i går frågade min pv mig om jag skulle följa med ned till daglivs. jag skämtade lite och sade: “på ett villkor – vi joggar dit!” har skrattat åt det hela dagen, av den anledningen att det vore så sjukt fult att göra det. tänk två vuxna människor i “vardagskläder” springa mot affären? sedan stanna utanför och bara gå in där. blir… arg när jag tänker på det.

nu ska jag äta tacos. godaste jävla skiten mexico uppfunnit……..

3 Responses to “hej”

 1. 1 Josefin
  June 22nd, 2010 at 18:47

  det här inlägget skrattade jag högt till!

 2. 2 Barbapappa
  June 22nd, 2010 at 23:06

  Jävligt kul skulle det vara!

 3. 3 hamdu lilah
  June 24th, 2010 at 01:24

  jag såg det på riktigt igår! en chino-kille och jeanstjej småjoggade långsamt förbi, vilka är chanserna?!!? samma dag jag läste detta. Det mest provocerande var att de liksom INTE HADE BRÅTTOM, för då hade de sprungit. Fantiserade om att de var påväg till videobutiken och hyra film och köpa “onsdagsgotte”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80