sin, tan, summer fun

vaknar mitt i natten och kan inte somna om! jag har funderat på riktigt djupt skit i dag:

– light. alla lightprodukter smakar ju “tillräckligt”. varför har jag köpt feta 22%, yoghurt 2% och creme fraiche 3585% hela mitt liv!!!

– skrev en önskelista med två punkter. punkt 1: light-vin. tänker dagligen på att en flaska vin kostar 600 kcal. punkt nr 2 på önskelistan: goda drickor utan sötningsmedlet som används till cola zero, fanty etc= trist eftersmak. alla som påstår att “vatten är den godaste drycken” kan ju slänga sig i nån sjö och testa dricka allt vatten där innan de drunknar eller nåt

– att det står följande på spinningcykeln på friskis: “om du svimmar, var god kliv av cykeln”…

– insåg att jag inte använt kortet sedan sista taxiresan i lördags. wow. jag älskar att lida och sedan få “överraskningar” som ersättningar för mitt lidande. t.ex. ett A eller B på tentan, att komma i gamla byxer eller som att faktiskt ha pengar, som jag kan köpa gott vin för.

obs, är inte själv delaktig i att “skapa min egen lycka”. glöm det, skator..

nu måste jag SOVA!!!!!!! i morgon ska jag köpa krukor och ha nåt skit i.. *uppspelt*

One Response to “sin, tan, summer fun”

  1. 1 Miljon
    June 17th, 2010 at 20:51

    Man blir ju inte tjock av fett! Light är äckligt. kolhydrater.ifokus.se =)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80