ris

det här med ungar som säger “jag ska bli polis/brandman/militär (nämen oj, en djupdykning i olika sexklubbar på qruiser där, tänka sig) när ja blir stor” och sedan BLIR poliser i vuxen ålder? så tragiskt. älska mig som barn!! jag raglade fram och kräktes inför publik, lade mig på marken, juckade och drog i skraltiga gungställningar och skrek JAG SKA BLI PÖRRSTJÄRNA!! sen kom jag hem, tog på mig ett par sidenhandskar, stoppade två fotbollar under myströjan, skrek “jag ska bli pörrstjärna!!”

men nej, jag kommer inte bli det. jag kommer arbeta med någonting tryggt i framtiden. det finns en tjej på min kompis jobb som säger att hon pluggar “medicin” när hon läser till underlivsskötare eller vad det nu heter, på komvux. det gör mig S-U-R.

nu vill jag handla!!

suck, alla tror de var udda och häftiga som barn.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80