redogör för teorin om hur många killar man sug…

öuuurgh. vet ni hur mitt sovrum ser ut. i sängen ligger ca 12 st häften med slides från föreläsningar och om man rör sig i sängen stöter man till ett häfte som dimper ned på golvet, varpå gemet lossnar och allt är skönt. sedan har jag ca 4 böcker och pennor där, ett block, någon gammal frukt –  damm finns alltid med i bilden. nu kan sovrummet bli fint igen!!!!hade tenty i dag, den gick bra. några bladtöntar stod utanför och bara “men jag fattade verkligen inte hur man…” hade lust att säga “synd, jag fattade ca allt”.

nu ska jag. 1. äta nåt skit 2. träna 3. duscha… längtar efter 4, 5 och 6 som involverar att bli full.

One Response to “redogör för teorin om hur många killar man sug…”

  1. 1 Sverre
    June 13th, 2010 at 06:10

    Vad var det för ämne?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80