hej hej orkar ej

hej alla kåta fyllon!

i dag:  vaknade med en spindelnät i halsen, igen. kommunicerade med penna och block i sängen. jag skrev så här på en lapp: “just det, jag glömde ju boka flygbiljetterna till norge i går, dit jag ska åka och träffa en viss pojke”, sedan gav jag lappen till min pv. han ba :(

sedan skrev jag: “vill ha en kopp te”. fick en kopp te, skrev därefter en ny lapp: “fick min dröm om att bli hårt knullad uppfylld i går. av en pojke som heter åkesson”. han fattade inte att vinet heter så. kul att vara ca 3 år gammal i förhållanden.

apropå mogen. vet ni vad jag avskyr, lillgammalt språk. ett stilistiskt grepp som förlorar sin poäng efter ca 7 års ålder. typ bloggar som ba “på festen inmundigades allehanda rätter som införskaffades på den lokala pizzerian…” man ba tyst unge. vet ni vad jag har unnat mig i ca 2 veckor, att dagligen hålla mig under 1100 kcal. jag älskar KONTROLL. och MAKT. kan inte se en äcklig påse godis som medel för att “unna” mig. hemskt ledsen. i går kunde jag i alla fall äntligen knäppa igen byxorna jag en gång fick knäppa upp under bordet på riche. det ska jag fira med ca 4 flaskor billig champagne i kväll. *hycklande och falsk*

2 Responses to “hej hej orkar ej”

  1. 1 emma
    May 31st, 2010 at 09:14

    Det lillgamla språket – satan vad det förekommer i bloggar! Begrepp som “hemskt trevligt” och “förträffligt”. kräks.

  2. 2 Alison
    June 2nd, 2010 at 19:15

    What you just ate, I threw up yesterday

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80